Der er fire hold tilbage i slutspillet, og dermed også fire forskellige Super Bowl matchups at vælge imellem. Men hvilken vil du helst se?

De foregående to Super Bowls, der er spillet i Glendale, Arizona, er rene NFL-klassikere.

New York Giants ødelagde New England Patriots’ håb om at gå ubesejret gennem en sæson i Super Bowl 42, hvor Eli Manning blev MVP blandt andet efter the helmet catch af David Tyree.

Patriots fik gjort skaden god igen, næste gang de var til Super Bowl i Arizona, da de på magisk vis overlevede den fabelagtige kamp mod Seattle Seahawks i Super Bowl 49. Hvem sagde: Just run the damn ball…

Nu er Super Bowl tilbage i Arizona, men vi mangler stadig at finde de to hold, der skal spille kampen om små tre uger. Men uanset hvem det bliver, så er vi næsten med garanti sikret endnu en fed finale, for det er fire meget jævnbyrdige mandskaber, der er tilbage i årets slutspil, og som alle vil kunne give os endnu en klassiker.

Her er de fire mulige Super Bowl-kombinationer, og hvad der gør dem interessante og historiske.

Super Bowl mulighed 1

Philadelphia Eagles mod Kansas City Chiefs

Også kendt som Andy Reid Bowl eller Brødre-Bowl.

Du kender helt sikkert Andy Reid. Kansas City Chiefs karismatiske træner også kendt som the “mad scientist”. Men vidste du – ja, det gjorde du sikkert – at inden han kom til BBQ-hovedstaden i USA, der var han træner for Philadelphia Eagles og førte dem til fire NFC-finaler i træk. Det blev dog kun til én optræden i Super Bowl, og der tabte Eagles i udgave 39 til Patriots.

Når alle historier om Andy Reid så er udtømt, så vender opmærksomheden sig mod Travis og Jason, bedre kendt som Kelce-brødrene. Begge er superstjerner, begge er netop udvalgt til NFLs All Pro hold, og begge har allerede vundet én Super Bowl.

Det vil sige, at uanset hvem der trækker sig sejrrigt ud af kampen, så har en Kelce-bror vundet to Super Bowls, og det samme gør sig gældende, hvis man kigger på Chiefs og Eagles indenfor for de seneste fem år. Eagles fik hævn i Super Bowl 52 over Patriots, mens Chiefs efter 50 års mesterskabstørke vandt over 49ers i udgave 54.

Og mens Patrick Mahomes med stor sandsynlighed vinder sæsonens MVP-titel, så bliver en Super Bowl mellem Chiefs og Eagles også et opgør, hvor vi får mulighed for at sammeligne sæsonens to største quarterback-profiler, når Jalen Hurts tropper op på den anden side.

Det ville også være første gang i fem år, at det bliver de to 1.-seeds mod hinanden, og husk så lige at besøge vores søster-site, Eat My Sports, for alle de bedste Philly cheesesteak og Kansas City BBQ-opskrifter til dit Super Bowl party.

Læs videre: Super Bowl mulighed 2: 49ers – Bengals ➡️