Bill Belichick og hans forsvar gjorde særdeles ondt på Jets’ quarterback i det seneste møde mellem de to divisionsrivaler.

Når unge uprøvede quarterbacks møder Bill Belichick plejer det ikke at gå godt for de førstnævnte. Belichick har vundet hele 23 ud 29 kampe mod rookie-quarterbacks i sin karriere, og Zach Wilson gjorde heller ikke meget for at ødelægge den statistik under Jets og Patriots’ første møde i denne sæson.

Sejren på 25-6 i uge 2 kom i hus efter, at Patriots greb hele fire af Zach Wilsons kast inklusiv de to første i kampen. Wilson lader sig dog ikke skræmme af den ubehagelige oplevelse, og han glæder sig endda til at møde holdet fra Boston igen.

“På samme måde som første gang vi spillede mod dem, er dette et skridt på vejen. Vi er i gang med at opbygge noget helt specielt, der også er bæredygtigt fremover. Hvornår det hele bliver forløst, ved jeg ikke, men vi bliver nødt til at fokusere på en kamp ad gangen og bare blive bedre via hårdt arbejde. Jeg glæder mig til at møde de gutter igen. Jeg tror, det bliver fedt.”

Efter en svær start på tilværelsen i NFL er det gået bedre for Wilson og Jets, der vandt opgøret mod Titans i uge 4 på baggrund af flot spil af den talentfulde quarterback. Om de får sejr nummer to i sæsonen mod Patriots på søndag vil kun tiden vise.