Quincy Enunwas forsøger at kæmpe sig tilbage fra en alvorlig nakkeskade, der kan koste den blot 27-årige receiver karrieren. I en række tweets fortæller han om skadens alvor og kritiserer Jets, som har givet ham en bøde på knap 200.000 danske kroner

Quincy Enunwa skadede i første spillerunde sin nakke, og Jets meldte kort efter ud, at skaden ville koste ham resten af sæsonen. Men nu ser det ud til, at den kan koste ham meget mere end det.

Ifølge Enunwa har lægerne fortalt ham, at han blot har en 50 % chance for at kunne vende tilbage til football. Skaden er den anden seriøse nakkeskade Enunwa har pådraget sig i de sidste tre sæsoner. Den første kostede ham hele 2017-sæsonen.

Hård kritik af Jets

Quincy Enunwa fortalte om sin nakkeskade i en række tweets, hvis primære formål var at kritiserere holdets ledelse for at give ham en bøde på 27.900 dollar – godt 190.000 danske kroner – for at have misset to behandlinger i sit genoptræningsforløb, henholdsvis fredag d. 8. og mandag d. 11. november.

Enunwa fortæller, at holdet blev informeret om begge tilfælde, og at hans fravær den ene dag skyldtes, at han tog sin kone ud og spise på den amerikanske mærkedag ‘Veterans Day’, hvor man hylder tidligere og nuværende soldater. Quincy Enunwas kone var i militæret fra 2007 til 2010.

En af flere uheldige sager for Jets

Enunwa er ikke den første Jets-spiller, der beklager sig over holdets ageren i forbindelse med et skadesforløb. Den offensive guard Kelechi Osemele lå i mere end en måned i åben krig med Jets p.g.a. en skulderskade, som holdet ønskede, at han skulle spille igennem. Til sidst blev Osemele fritstillet, men Jets har sidenhen nægtet at betale resten af hans garanterede penge.

Læs også: Jets fritstiller Osemele

Også quarterbacken Luke Falk, der fik en alvorlig hofteskade i sin eneste start for Jets, indsendte en klage til NFL, efter Jets valgte at fritstille ham.

Dertil anklagede holdets stjernesafety Jamal Adams general manager Joe Douglas og resten af holdets ledelse for at lyve for ham, efter de eftersigende fortalte Adams, at de ingen planer havde om, at handle ham væk. Kort før NFL’s handelsdeadline forhandlede Jets dog med Dallas Cowboys, der i sidste ende trak sig p.g.a. den høje pris.