New York Jets har fået papir på deres førstevalg i draften, og det er med alle pengene garanteret.

New York Jets og rookie offensive tackle Olu Fashanu er blevet enige om vilkårene i hans første NFL-kontrakr, det skriver Billy Riccette fra USA Today.

Aftalen er på fire år til en værdi af 20,51 millioner dollars – med hele kontrakten fuldt garanteret.

Som med alle spillere valgt i første runde kommer kontrakten også med en indbygget option på et 5. år. Ønsker Jets at benytte den skal de beslutte sig for at forlænge Fashanu inden 2027-sæsonen, og optionen vil så gælde for 2028-sæsonen med nye (og mange) dollars lagt oveni.

New York tradede en enkelt plads ned i årets draft fra 10 til 11, da Minnesota Vikings gerne ville op og have quarterback JJ Mccarthy, og med pick 11 valgte Jets så Fashanu.

Den små to meter høje og 142 kilo tunge tackle kan se frem til en blød start på karrieren, da han kommer ind på et Jets mandskab, der i forvejen har Tyron Smith og Morgan Moses – to spillere som klubben hentede i transfervinduet for at give Aaron Rodgers bedre beskyttelse.

Fashanu ses som fremtidens venstre tackle, når Tyron Smith går på pension, men der er dog en mulighed for at han allerede i år kommer ind på højre tackle, hvis Jets vælger at flytte Moses på højre guard. Skader på den offensive linje kan selvfølgelig også fremskynde den 21-årige rookies debut.

Læs også: Se alle kontrakter for årets 1. runde rookies