Sean Payton ser frem til den kommende sæson, som bliver markant anderledes uden Drew Brees.

Tidligere på måneden offentliggjorde Drew Brees sin pension fra NFL efter 287 kampe, 80.358 kastede yards og 571 touchdowns for New Orleans Saints med en enkelt Super Bowl-titel som følge.

Det efterlader Jameis Winston og schweizerkniven Taysom Hill med den utaknemmelige opgave at skulle overtage Brees’ plads bag center på fast basis.

Cheftræner Sean Payton er også helt åben omkring de store udfordringer, som Saints står over for i forsøget på at kompensere for Drew Brees’ afsked:

– Tabet af Drew (Brees, red.) er nok ikke gået helt op for os endnu. Jeg er dog ikke i tvivl om, at vi kommer at mærke det, når vi vender tilbage på træningsbanen. Lige nu er vi dybt fokuseret på forberedelserne af draften og arbejdet med free agency, udtalte Sean Payton til Albert Breer fra Sports Illustrated.

Det betyder imidlertid ikke, at Payton frygter for holdets succes på den korte bane. Den 57-årige cheftræner ser frem til duellen mellem Jameis Winston og Taysom Hill inden 2021-sæsonen:

– Vi er blevet en hel del klogere på, hvad Taysom (Hill, red.) kan tilbyde os – også som startende quarterback. Det har øget konkurrencen og sat pres på Jameis (Winston, red.), hvilket er godt for os. De har begge to lært en hel del af Drew – både i forhold til arbejdsmoral og forberedelse. Det har været en god uddannelse for dem, udtalte Sean Payton til Sports Illustrated.

New Orleans Saints sluttede 2020 med 12 sejre og fire nederlag, inden de tabte 30-20 til Tampa Bay Buccaneers i slutspillet. I grundspillet startede Taysom Hill i de fire kampe, som Drew Brees missede.