Ifølge Jay Glazer fra Fox Sports har Saints-quarterback Drew Brees spillet sin sidste kamp i NFL.

Søndag aften var en rigtig trist oplevelse for New Orleans Saints. NFC South-mestrene tabte til divisionsrivalerne Tampa Bay Buccaneers i divisionsrunden og må endnu en gang kigge langt efter en Super Bowl.

Quarterback Drew Brees lignede det, han er, nemlig en 42-årig quarterback. Den kommende Hall of Fame’er var skidt spillende og kastede tre interceptions. Og det bliver eftersigende det sidste, vi får at se til den mangeårige Saints-stjerne.

Fox Sports-journalist Jay Glazer berettede kort før kampen, at Drew Brees ville trække sig tilbage efter denne sæson. Og derfor tyder det altså på, at slutspilsnederlaget til Buccaneers er slutningen på Brees’ imponerende karriere.

Det er ikke overraskende, hvis Drew Brees vælger at indstille karrieren. Det har faktisk været forventningen, siden Andrew Marchand fra New York Post i april 2020 berettede, at Drew Brees har lavet en forhåndsaftale om at blive ekspertkommentarer på NBC’s Sunday Night Football-dækning, når han forlader NFL.

Se også: Rørende video: Brees og Brady i hjertevarm afsked

Men Brees har holdt kortene tæt til kampen og har ikke åbent adresseret spekulationerne om et muligt karrierestop. Efter nederlaget til Buccaneers blev Saints-quarterbacken dog forholdt meldingen om hans forestående karrierestop. Her afviste Brees ikke, at det er slut:

“Jeg vil give mig selv muligheden for at tænke over sæsonen, tænke over en masse ting, lige som jeg gjorde sidst år. Og så vil jeg tage en beslutning,” lyder det fra Drew Brees.

At Brees endnu ikke er klar til at sige farvel, giver måske Saints-fans et lille håb om, at han kan vende tilbage. Men det virker meget usandsynligt.

Drew Brees er indehaver af flere NFL-rekorder. Han er manden med flest kasteyards nogensinde med 80.358 af slagsen. Derudover har han blandt andet hele fem sæsoner med over 5.000 kasteyards. Brees har vundet en Super Bowl.