New Orleans Saints quarterback Jameis Winston har doneret 50.000 dollars til United Way of Southeast Louisiana for at hjælpe de mennesker i New Orleans, der blev ramt af orkanen Ida.

Jameis Winston har hjulpet Saints godt fra start med en 2-1 record, men har samtidig været utrolig aktiv i arbejdet for at hjælpe folk efter orkanen Ida.

Winston har udover de 50.000 dollars bl.a. været med til at starte en ‘Nola strong’ t-shirt kampagne, hvor alt indtægt går til World Central Kitchen, der sørger for varm mad til dem, som for alvor har brug for det i Southeast Louisiana.

Sammen med holdkammeraten Cam Jordan har Winston også arrangeret, at de vil donere yderligere 1000 dollars til orkanofrene for hvert touchdown og sack, der bliver lavet af Saints i hele 2021-sæsonen. Saints er pt noteret for ni touchdowns og seks sacks.

Søndag d. 3. oktober er også første gang at Saints er tilbage i the Super Dome i 2021-sæsonen. De har dog allerede spillet én hjemmekamp, der blev afholdt i Jacksonville, da orkanen Ida gjorde det umuligt at afholde kampen i New Orleans. Derfor bliver det uden tvivl en kæmpe og emotionel fest for Saints og tilskuerne i New Orleans at se deres hold på hjemmebanen for første gang i denne sæson. Især når man tænker på alt det som byen har været igennem de seneste måneder.

New Orleans Saints tager imod New York Giants søndag.