Mange Patriots fans er stadig indebrændte over den rolle Bill Belichick havde i Tom Bradys afsked med klubben. Forud for braget mod Bucs og Brady, er der særligt én fan, som slet ikke lægger skjul på sin utilfredshed.

For få dage siden poppede et stort reklameskilt op, tæt på Gillette stadium. Med teksten: “The OWL is no longer wise without his GOAT,” og er signeret “Jake in Boston.”

På skillet er der en tydelig reference til Belichick og Brady. Billedet viser en ugle klædt i en en af de karakteristiske Belichick hoodies, og geden bærer nummeret ’12’. Under billedet står der ”BB 62-74”, hvilket er Belichicks record uden Brady som quarterback.

Denne fan har altså lejet et kæmpe reklameskilt, bare for at irritere eller sende en klar besked til Belichick, det må siges at være dedikation. Skiltet har efter sigende kostet 1500 dollars.

Der er ingen tvivl om, at dette opgør er blandt årets mest imødesete. Du kan tune ind på kampen mellem Buccaneers og Patriots 02.20 søndag nat. Det bliver helt sikkert et opgør med masser af tænding, og en kamp som du ikke vil gå glip af!