Det var ikke længe New England Patriots kunne holde Antonio Brown ud. Efter små to uger og en enkelt kamp for klubben smider de receiveren på porten igen.

Det kom ikke som noget større chok, da New England Patriots for 13 dage siden sikrede sig Antonio Browns underskrift. Hvis en klub og organisation kunne håndtere ham så var det Patriots.

Større er overraskelsen fredag aften dansk tid, hvor klubben har skilt sig af med den kontroversielle receiver igen.

https://twitter.com/shout_sports/status/1175149778080022529

Fyresedlen kommer efter Antonio Brown først er blevet beskyldt for voldtægt, og siden har truet endnu en kvinde, der er trådt frem med beskyldninger mod den 31-årige receiver.

Antonio Brown nåede at spille en enkelt kamp for Patriots, da han i søndags greb fire bolde og scorede et touchdown i 43-0 sejren over Miami Dolphins.

Han har selv bekræftet fyringen med to farvel-tweets, hvor han (angiveligt) takker hhv. Tom Brady og Bill Belichick.

Fyringen kommer i kølvandet på flere ubehagelige historier om Antonio Browns opførsel udenfor banen. En opførsel, der tidligere fredag, kostede ham en sponsoraftale med Nike.

“Antonio Brown er ikke en Nike-atlet,” sagde en talsmand for Nike og afviste at kommentere yderligere på fyringen.

Læs også: Breaking: Patriots fritstiller Antonio Brown

Brown, der er i sin 10. NFL-sæson, fik presset sig ud af Steelers inden sæsonen, og opførte sig så irrationelt, at hans nye klub, Oakland Raiders fritstillede ham.

Få timer efter skrev han under på en stor kontrakt med New England Patriots. Det er i skrivende stund ikke klart, hvor mange penge han er sikret, og hvor mange han skal give tilbage.