På torsdag sker det. Første runde af NFL-draften løber af stablen. Men hvem bliver taget først? Her får du min endelige mock draft med trades.

Mock draft. Det er det amerikanske ord for en slags krystalkugle-draft, hvor man forsøger at forudsige, hvordan den rigtige draft vil gå, eller måske kommer med sit bud på, hvad klubberne burde gøre.

Her vil jeg forsøge at forudsige både, hvem klubberne vælger, men også hvilke trades der vil blive indgået på dagen. Da jeg var færdig med den, var jeg nok en smule skuffet over antallet, men jeg er meget tilfreds med de spillere, jeg har valgt til de enkelte klubber.

Hvad synes du om min mock? Har jeg valgt rigtigt for dit yndlingshold? Smid en kommentar her eller på facebook.

Pick 1-16

1

Jacksonville Jaguars

Aidan Hutchinson, Edge, Michigan

Der er meget røgslør rundt omkring ham, men i sidste ende vælger Jaguars den spiller, de fleste mener er det sikreste valg og forbedrer deres pass rush. 

2

Detroit Lions

Travon Walker, Edge, Georgia

Lions ville gerne have haft Hutchinson og er ikke solgt på Thibobeaux, så egentlig vil de gerne trade det her pick, men vælger i stedet tager brutale Trayvon Walker.

3

Houston Texans

Evan Neal, OT, Alabama 

Texans kan gå i mange retninger her, men at kunne få draftens bedste tackle med pick 3 og opgradere den offensive linje er næsten for godt til at være sandt.  

4

New York Jets

Kayvon Thibodeaux, Edge, Oregon

Jets overvejer både offensive line og cornerback her, men headcoach Robert Salaeh slikker sig om munden ved tanken om at kunne tilknytte Thibodeaux. 

5

New Orleans Saints

TRADE ⇧ Fra New York Giants 

Malik Willis, QB, Liberty

Saints giver deres to picks i først runde (16+19) for at rykke op på plads 5 og komme foran divisionsrivalen Panthers. Her vælger de fremtidens quarterback i Malik Willis 

6

Carolina Panthers

Ikem Ekwonu, OT, North Carolina State 

Med Willis væk vil Panthers egentlig gerne trade det her pick, men finder ingen aftagere. I stedet får de lidt en gave til en svag offensiv linje med Ekwonu på plads 6.

7

New York Giants

Fra Chicago Bears for Justin Fields traden i 2021

Kyle Hamilton, S, Notre Dame 

Det her er i min optik den bedste spiller i hele draften. Safety Kyle Hamiltons hastighed på banen, hans rækkevidde og evne til at læse spillet gør ham til superstjerne fra dag 1.

8

Atlanta Falcons

Charles Cross, OT, Mississippi State

Falcons har brug for mange  ting. Receivere, Pass rush, og Offensive line. De tager draftens bedste i pass ptoection, og hjælper den nye QB Marcus Mariota

9

Seattle Sehawks 

Fra Denver Broncos i Russell Wilson handlen

Derek Stingley, CB, LSU

Seahawks ville gerne have haft Willis, men får i stedet draftens største potentielle superstjerne i Stingley. Fantastisk corner som bliver første mand i den nye Legion of Boom

10

New York Jets 

Fra Seattle Seahawks for Jamall Adams-handel

Ahmad Gardner, CB, Cincinnati

Der er mange cornerbacks i år, men ikke mange med Gardners succes i college. Han har lavet 9 interceptions og tilladt 0 touchdowns de seneste tre sæsoner 

11

Kansas City Chiefs

TRADE ⇧ fra Washington Commanders

Jameson Williams, WR, Alabama

Chiefs giver både pick 28 og pick 29 for at rykke her og tage Williams, der er draftens Tyreek Hill klon. Han fik en korsbåndsskade i sin sidste collegekamp og spiller næppe før i november. 

12

Minnesota Vikings

Jermaine Johnson, Edge, Florida St.

Vikings er pænt trætte af at både Gardner, Stingley og Hamilton er væk. De vil gerne trade ned, men vælger i stedet Johnson, der sammen med Danielle Hunter giver dem vildt pass rush

13

Houston Texans

Fra Cleveland Browns for Deshaun Watson handlen

Chris Olave, WR, Ohio State

Texans har allerede valgt offensiv tackle Evan Neal med pick 3, men har stadig brug for... ALT. De vælger en receiver, og de er lykkelige for Chris Olave, der er lynhurtig og griber alt. 

14

Baltimore Ravens

Jordan Davis, DT, Georgia

Det virker som om, alle er indstillede på, at Davis til Ravens er skåret i granit. Kæmpemanden på de 155 kilo giver dem en vild force i midten af forsvaret og kan lære af Calais Campbell. 

15

Philadelphia Eagles

Fra Miami Dolphins for 2021-draft handel

Andrew Booth, CB, Clemson

Eagles har to picks med kort afstand her (15 + 18). Men det første opgraderer de cornerback-positionen med Booth. Den første corner i første runde til Eagles siden Lito Sheppard i 2002.

16

New York Giants

TRADE ⇩ Fra New Orleans Saints (via Eagles via Colts)

Trevor Penning, OT, Northern Iowa

Det første af de to Saints-picks Giants fik i vores trade. Brikkerne falder perfekt og de får offensive tackle Trevor Penning, som opgraderer den offensive linje  

Næste side: Lions bliver snydt i kapløbet om quarterbacks ➡️