Miami Dolphins fortsætter deres kedelige år på jagt efter et højt draftvalg med rokering på quarterback-pladsen. Unge Josh Rosen skal en tur tilbage på bænken.

Tre kampe fra start var hvad det blev til i denne omgang for Josh Rosen i Miami. Den unge quarterback vender tilbage til en plads på bænken, da holdets cheftræner Brian Flores har annonceret, at Ryan Fitzpatrick igen er starter for klubben.

Den 36-årige quarterback-veteran startede sæsonens to første katastrofale kampe for klubben, hvor holdet sammenlagt tabte med 102-10. Nu er han så tilbage som starter, da holdet har fået nok af Josh Rosens spil. Den unge quarterback leverede et par fine kast i løbet af de seneste tre kampe, men det overordnede spil var dårligt. Rosen ramte på 50 af 88 kast (56,8%) for 465 yards, et enkelt touchdown og tre interceptions som starter. Derudover fumblede Rosen og en enkelt gang. Rosen har kastet fem interceptions i år.

Søndagens opgør mod Redskins var den 22-årige quarterbacks værste kamp i sæsonen, hvilket er en præstation i sig selv. Flores flåede Rosen ud og satte Fitzpatrick ind, hvilket kickstartede holdet offensivt og betød, at Miami næsten kunne hive sæsonens første sejr i land. Derfor sætter de deres lid til Fitzpatrick i divisionsopgøret på søndag mod Buffalo Bills. Fitzpatrick har en fortid i Buffalo. Den beskæggede Harvard-dimittend spillede for Bills fra 2009 til 2012 med fin succes.

Josh Rosens turbolente tid i NFL-fortsætter dermed med endnu en negativ situation. Efter den tidligere UCLA-quarterback blev valgt med draftens tiende valg i 2018, er der ikke gået meget godt. Rosen spillede for et elendigt Cardinals-mandskab i fjor og præsterede selv på et lavt niveau. Det betød, at Arizona sikrede sig det første valg i draften, som de brugte på quarterback Kyler Murray og sendte derefter Rosen til Miami for et andetrundevalg og et femterundevalg.

Rosen kom til et hold, der havde lige så lidt talent som det han forlod. Siden han kom til klubben har de sidenhen skilt sig af med to af de bedste spillere (Laremy Tunsil og Minkah Fitzpatrick) for flere valg i fremtidige drafte. Nu befinder han sig atter engang på bænken.