Efter 17 sæsoner i NFL trækker quarterback Ryan Fitzpatrick sig tilbage.

Den nu 39-årige Ryan Fitzpatrick – med tilnavnet Fitz-Magic – var den ultimative lejesvend af en quarterback.

På sine 17 sæsoner spillede han for hele ni NFL-hold: Rams, Bengals, Bills, Titans, Texans, Jets, Buccaneers, Dolphins og sidste år Washington Football Team, hvor han var udset som starter og redningsmand, men dog blev skadet i første kamp og sad ude resten af sæsonen.

På trods af sin status gennem årene som primært en backup quarterback kastede han for hele 34.990 yards, 223 touchdowns og 169 interceptions gennem karrieren.

Faktisk frygtede mange startende quarterbacks ofte at have Fitzpatrick som backup, da der var en slags forbandelse over ham, hvor han altid endte som starter.

Han var et 7. runde valg af St Louis Rams i 2005, men skiftede af omveje til Buffalo Bills, hvor han første gang blev starter og skabte et navn for sig selv. Det er f.eks. næppe gået nogens næse forbi, at han er en uhyrlig klog spiller, og fik sin college-uddannelse på berømte Harvard.

Han spillede for Bills fra 2009-2012, mens hans bedste sæson kom med Jets i 2015, hvor han kastede 3.905 yards med 31 touchdowns og 15 interceptions, da New York sluttede sæsonen 10-6, men klubben missede slutspillet.

Faktisk tager Fitzpatrick den vanvittige statistik med sig på pension, at han uanset hvem han spillede for, aldrig kom i slutspillet i sine 17 år i ligaen.