Først opgraderede Tyreek Hill kasteangrebet hos Miami Dolphins, og nu har klubben hentet Soni Michel ind til løbeangrebet.

Dolphins har hentet runningback Sony Michel, skriver avisen Miami Herald, og dermed tilføjer de endnu en spiller til et angreb, der har fået en kæmpe saltvandsindsprøjtning inden næste sæson.

Men han kommer også ind på et hold, der i forvejen er tungt besat på runningback-positionen, så selvom han kan prale af ikke færre end to Super Bowl ringe, så er Michel langt fra sikker på at blive starter.

Den 27-årige Michel har skrevet under på en etårig kontrakt til en værdi af 2,1 millioner dollars. Han var statistisk den bedste RB for Super Bowl mestrene Los Angeles Rams sidste sæson, hvor han løb 845 yards og scorede fire touchdowns. Han greb også 21 kast for 128 yards og et enkelt touchdown.

Michel blev valgt i første runde af 2018-draften af New England Patriots i 2018. Han spillede sine første tre sæsoner i New England, før han blev tradet til Rams inden starten af ​​2021-sæsonen.

I sine fire sæsoner har Michel løbet i 3.137 yards og scoret 18 touchdowns, Han har også grebet 47 bolde for 386 yards og scoret to touchdowns. Han vandt Super Bowl 53 med New England Patriots og Super Bowl 56 med LA Rams.

Den 181 cm høje og små 95 kg tunge spiller skal kæmpe med to andre Dolphins-tilføjelser om spilletid. Chase Edmonds er kommet til fra Cardinals og Raheem Mostert er kommet tll fra 49ers. Samtidig har Dolphins i forvejen Myles Gaskin, så der bliver hård kamp om bolden i år, især når man tager i betragtning, at klubben også forventes at kaste bolden af og til.