Bedst som man tænkte, at Los Angeles Rams ikke kunne få receivere nok, så er en af holdets rutinerede kræfter færdig for sæsonen.

Wide receiver Robert Woods rev sit forreste korsbånd over ved fredagens træning. Det skriver The Athletic.

Den 29-årige Robert Woods er sin femte sæson med Rams, og han skulle indgå i en drabelig tre-receiver formation med Cooper Kupp og nyerhvervelsen Odell Beckham Jr., der skrev under med klubben torsdag.

I sine ni kampe i indeværende sæson har Woods grebet næstflest bolde for Rams, kun overgået af Cooper Kupp. I alt har han hevet 45 bolde ind for 556 yards og scoret fire touchdowns. Derudover har Woods løbet bolden for 46 yards og scoret ét touchdown de otte gange Rams har bedt ham løbe reverses, jet sweeps og lignende.

Og ifølge kilder til Rams træning fredag var det netop på et jet sweep, som holdet øvede, at Woods blev skadet. Han plantede foden hårdt i jorden og følte knæet bukke under sig. Lørdag kom det frem, at det er en korsbåndsskade, og dermed er han færdig for sæsonen. Ærgerligt på et tidspunkt, hvor Rams ligende en Super Bowl favorit med tilføjelsen af Odell Beckham Jr. og den tidligere Super Bowl MVP Von Miller til forsvaret.

Woods er en populær figur på holdet og har også ageret som kaptajn for Rams de seneste to sæsoner. Han har ikke haft de store problemer med skader før fredagens uheld, og således har han siden 2018 spillet i de seneste 56 ud af 57 kampe.

Woods kom til klubben i 2017 som free agent fra Buffalo Bills på et tidspunkt, hvor sidstnævnte holdt garagesalg af receivere og sagde farvel til flere mere eller mindre talentfuld boldgribere. Woods må siges at tilhøre den første kategori og har siden sin ankomst været et sikkert våben for holdets quarterbacks.

Han greb 56 bolde for 781 yards i sin første sæson med fem touchdowns i LA, og fulgte det op året efter men 86 catches for 1.219 yards og seks touchdowns. Han skrev en kontraktforlængelse med klubben midt i 2020-sæsonen, der holder ham i LA til og med 2024.

Woods er født og opvokset i Los Angeles, så han var på hjemmebane og lidt en lokal helt i området, men nu kommer han altså til at se resten sæsonen fra sidelinjen.