Los Angeles Rams har den helt store pengepung frem i disse dage. Nu har også receiver Cooper Kupp fået en gigantisk lønforhøjelse.

Super Bowl mestrene har onsdag aften givet deres Super Bowl MVP en konkraktforlængelse, som lægger yderligere tre år til varigheden, men giver Cooper Kupp samlet 110 millioner dollars over de næste fem år.

Kontrakten indeholder 75 millioner dollars i garanterede penge.

Kupp havde sin bedste sæson i karrieren sidste år, hvor han førte NFL med 145 catches, 1.947 yards og 16 touchdowns i 2021 og blev den den blot fjerde spiller i NFLs historie til at føre ligaen i alle tre kategorier. Han vandt også prisen som Offensive Player of the Year, ved det store NFL Honors show.

På trods af at Kupp først blev valgt i tredje runde i 2017 draften, har han været en vigtig del af Rams’ angreb siden og kronede sin flotte 2021-sæson med et vildt playoff og kåringen til Super Bowl MVP efter sejren over Bengals.

Han greb faktisk kun 8 bolde for 92 yards i finalen, men han havde et par vigtige catches undervejs og scorede to touchdowns inkl. kampens sidste og afgørende scoring.

Kupp er den anden nøglespiller, som Rams har forlænget med i denne uge. I mandags fik defensive tackle Aaron Donald historiens største kontrakt for en forsvarsspiller.