Det har været en hård start på NFL-karrieren for Los Angeles Chargers’ offensive linjemand Forrest Lamp. I søndagens kamp mod Tennessee Titans brækkede han anklen, og han kommer ikke i aktion igen i år.

NFL-karrieren for Los Angeles Chargers’ guard Forrest Lamp har været et langt skadeshelvede. Andenrundevalget rev korsbåndet over allerede inden starten på sin rookiesæson i 2017, og først i år var han tilbage på fuldt blus.

I søndags mod Tennessee Titans startede han sin anden kamp i karrieren, men desværre for Chargers og Lamp brækkede han anklen, og han kommer ikke i spil mere i år.

Den 25-årige offensive linjemand blev valgt i toppen af anden runde i 2017, og der var store forhåbninger til, at han kunne hjælpe med at beskytte Philip Rivers.

Chargers har været hårdt ramt af skader på den offensive linje i år, da man har mistet center Mike Pouncey for sæsonen, og derudover også har måtte undvære venstre tackle Russell Okung indtil videre.

Okung forventes snart tilbage, men nu skal der lukkes yderligere huller indvendigt på linjen. Det forventes, at Scott Quessenberry vil overtage Lamps rolle som starter.