Hvis Los Angeles Chargers ikke giver Melvin Gordon en ny kontrakt, vil Gordon udeblive fra holdets træningslejr og bede klubben[activecampaign form=5] trade ham væk. Så kontant er udmeldingen fra runningback-stjernens agent, Fletcher Smith.

Om små to uger starter Los Angeles Chargers’  træningslejr. Men det bliver uden holdets startende runningback Melvin Gordon.

Gordon har ikke tænkt sig at møde op, før hans kontraktsituation er blevet løst. Og Gordons agent Fletcher Smith afslører nu, at han og Gordon har tænkt sig at anmode om en trade, hvis ikke klubbens ledelse snart får styr på hans kontrakt. Det rapporterer ESPN’s Adam Schefter.

Smith fortalte ESPN, at han og Gordon ikke har lyst til at gå til ekstremer, men at den manglende fremgang i forhandlingerne har tvunget dem til at handle. Gordons lejr håber dog stadig, at de kan nå til enighed med Chargers om en ny kontrakt.

Melvin Gordon er i sidste år af sin rookie-kontrakt, da Chargers sidste år aktiverede hans ‘femte års klausul’. Denne klausul er en del af kontrakterne hos alle førsterundevalg, og forlænger førsterundevalgets fireårige rookie-kontrakt med et enkelt år. Til gengæld får spilleren en klækkelig lønforhøjelse i det ekstra år.

I Gordons tilfælde betyder det en 2019-løn på 5,6 millioner dollar – såfremt han møder op. En anden af Gordons agenter, Damarius Bilbo, har oplyst til NFL Networks Tom Pelissero, at der er “stor mulighed for”, at Gordon ikke møder op, når grundspillet begynder, hvis ikke han får en ny kontrakt inden da. Gordon vil i så fald sige nej tak til 330,000 dollar per kamp, han udebliver fra.

Forståelse for LeVeon Bell

Sports Illustrated var sidste efterår på besøg hos Melvin Gordon og hans familie. Her udtrykte Gordon forståelse for LeVeon Bell, der udeblev fra Pittsburgh Steelers hele sidste sæson. Bell var, som Gordon, utilfreds med sin kontrakt – eller mangel på samme. Efter en sæson udenfor sporten skrev LeVeon Bell under på en fireårig kontrakt med New York Jets til en samlet værdi af 52,5 millioner dollar.

Melvin Gordon blev valgt i første runde af Los Angeles Chargers (dengang San Diego Chargers) i 2015. Han har siden løbet for 3,628 yards og grebet for yderligere 1,577 yards. I 2018 løb han for 5,1 yards per løb og scorede 14 gange – 10 som løber og fire gennem luften.