Så kan alle fans af Atlanta Falcons og Denver Broncos godt begynde at glæde sig. Nu er det (næsten) officielt, at de to klubber mødes i London i efteråret.

Som vi skrev på Gul Klud for et par uger siden er det meget sandsynligt, at Denver Broncos bliver modstanderen, når Atlanta Falcons i efteråret skal spille i London.

Det er efterhånden længe siden, at Falcons blev offentliggjort som London-hold i år, men der har været tvivl om, hvem modstanderen ville blive, men nu ser det altså ud til, at det bliver Broncos.

Det blev ikke bekræftet, men Broncos headcoach Vic Fangio kom så tæt på, som man kan, da han tirsdag sagde: “Jeg antager vi spiller der, men det er ikke officielt”.

Læs også: Sådan booker du dine billetter til London nu.

Også Falcons ejer har ladet et ord falde om Broncos, da han i Super Bowl ugen “kom til” at tale over sig, og sagde at han regnede med, modstanderen i London ville blive Broncos.

Det lader til, at planerne er så fremskredne, at NFL i deres planlægning af kampprogrammet giver Broncos en kamp på den amerikanske østkyst i spilleugen inden, så flyveturen til London bliver så kort som mulig, og jetlagget så nemt som muligt at komme over.

Broncos møder New England Patriots og New York Jets på udebane i år.

Første London-tur i 10 år.
Det er længe siden, at Denver Broncos har været i London. Faktisk har de europæiske fans ikke haft fornøjelse af The Orange Crush siden 2010, hvor holdet tabte til San Francisco 49ers.

Læs også: Se alle resultater i London gennem årene.

Broncos direktør Joe Ellis har indrømmet, at han har “tigget og plaget” NFL om muligheden for en tur til London, og at han ser det som en god mulighed for a komme i tættere kontakt med de europæiske fans.

Kampen vil blive spillet på Tottenhams nye bane, da det allerede nu står fast, at Jacksonville Jaguars spiller to kampe på Wembley i år.

Cardinals til Mexico – mod Dolphins…?
Samtidig kunne NFL fortælle i sidste uge, at Arizona Cardinals skal spille en hjemmekamp i Mexico City til efteråret.

Da vi samtidig ved, at Dolphins skal spille en international kamp i år og har Cardinals på kampprogrammet, ligner det et opgør mellem Cardinals og Dolphins på Estadio Azteca i Mexico City.

Forudbestil dine billetter nu
Sidste år havde Gul Klud og LA Travel over 600 danske football-fans til NFL i London, og igen i år har du mulighed for at komme til kamp på Wembley eller i Tottenham.

Vi får kun tildelt et vist antal billetter og hotelværelser, så det er med at være hurtig på tasterne, hvis du skal være sikker på at komme afsted.

Læs mere her om, hvordan du booker dine billetter allerede nu.