London Jaguars kom i dag ét skridt nærmere, da NFL og Jacksonville Jaguars kunne offentliggøre nogle af planerne for efterårets kampe i 2020.

Som Gul Klud kunne fortælle for et par uger siden, vil NFL i 2020 eksperimentere med at lade en klub spille to kampe i træk i den engelske hovedstad.

Den klub bliver – ikke overraskende – Jacksonville Jaguars.

Men i modsætning til de oprindelige udmeldinger, så bliver det ikke en hjemmekamp og en udekamp, men derimod to hjemmekampe for Jaguars. Begge på Wembley.

Klubben med ejer Shad Khan i spidsen har været meget velvillige i hele den internationale proces, og nu er næste skridt taget i processen med at flytte et NFL-hold til London.

Hvem skal de spille mod?
Mens det stadig er uklart, hvem Jaguars skal møde på Wembley, så kunne klubben i dag fortælle, at hjemmekampene mod Pittsburgh Steelers og Chicago Bears begge bliver spillet på klubbens normale hjemmebane TIAA Bank Field i Jacksonville.

Dermed er der fem klubber i spil til de to kampe i London. Det er divisionsmodstanderne fra Indianapolis Colts, Tennesee Titans og Houston Texans, samt Cleveland Browns og Detroit Lions. Jaguars har også Miami Dolphins på kampprogrammet, men de skal selv spille en international hjemmekamp i 2020.

Jaguars har spillet en hjemmekamp i London hvert år siden 2013, og i efteråret skal de altså spille to. Dermed kommer vi et skridt nærmere på, at NFL og Shad Khan flytter klubben fra Jacksonville til London.


Falcons mod Broncos i Tottenham?
Udover Jaguars to kampe på Wembley, kommer der mindst to yderligere kampe i London i efteråret. Og du kan allerede nu forudbestille din NFL-rejse.

F.eks. står det med Jaguars to Wembley-kampe nu klart, at Atlanta Falcons dermed skal spille sin London-kamp på Tottenhams nye stadion. Modstanderen er endnu ikke offentliggjort, men ejer Arthur Blank har udtalt, at han regner med det bliver Denver Broncos.

Med mindre Miami Dolphins skal spille i Mexico, så får de også en hjemmekamp i Tottenham. Her kunne modstanderen blive Buffalo Bills.

Forudbestil dine billetter nu
Sidste år havde Gul Klud og LA Travel over 600 danske football-fans til NFL i London, og igen i år har du mulighed for at komme til kamp på Wembley eller i Tottenham.

Vi får kun tildelt et vist antal billetter og hotelværelser, så det er med at være hurtig på tasterne, hvis du skal være sikker på at komme afsted.

Læs mere her, om hvordan du booker dine billetter allerede nu.