Las Vegas Raiders har haft en meget mærkelig off-season, hvor især beslutningerne omkring den offensive linje får mange til at klø sig i håret.

Tirsdag forlængede Raiders kontrakten med venstre tackle Kolton Miller, der vil holde ham i klubben til og med 2025-sæsonen.

Kontraktens løbetid er tre år udover den femteårs-option som Millers kontrakt automatisk indeholder, da han blev draftet i første runde i 2018. Den samlede værdi af aftalen er på 68,7 millioner dollars, hvilket gør ham til den femtehøjest betalte tackle i ligaen.

Kolton Miller bliver forgyldt med det samme, da kontrakten inkluderer 42,6 millioner dollars i hånden, eller et godt stykke over en kvart milliard kroner. Noget han lader til at være fint tilfreds med selv.

Den 25-årige Miller er samtidig den første spiller fra draft-årgang 2018, der får forlænget sin kontrakt, på trods af at navne som quarterbacks Josh Allen, Baker Mayfield og Lamar Jackson også kom ind i ligaen der.

Miller var faktisk det allerførste draftvalg, som headcoach Jon Gruden foretog, efter han vendte tilbage til Raiders. Efter en hård første sæson, hvor Miller lige skulle vænne sig til tempoet i NFL, har han etableret sig som en pålidelig venstre tackle, og bliver omdrejningspunktet på Raiders offensive linje, der får et markant anderledes udtryk i år.

Således har Gruden og sporstchef Mike Mayock valgt at splitte en af NFLs bedste enheder i atomer, og sendt tre af fem startere på porten. Center Rodney Hudson blev tradet til Arizona Cardinals, guard Gabe Jackson har fundet et nyt hjem hos Seattle Seahawks, mens holdets dyrt indkøbte højre tackle Trent Brown sendes tilbage til Patriots.

Oprindeligt var guard Richie Incoqnito også blevet fritstillet, men ham valgte klubben alligevel at beholde. Dermed er han og Kolton Miller de to eneste tilbageværende fra 2020-sæsonens stærke linje.