Efter at have ulmet i nogle dage erfarer Ian Rapoport nu, at Las Vegas Raiders sender højre tackle Trent Brown til New England Patriots, der foruden Brown får et syvenderundevalg for at sende et femterundevalg til Las Vegas.

Da Trent Brown ankom til Las Vegas i 2019 blev han forgyldt med fire år for 66 millioner dollar, den største kontrakt nogensinde for en offensiv linjemand. Tingene er dog ikke gået helt som Raiders håbede, da Brown har kun spillet 16 kampe ud af de mulige 32 siden sin ankomst. Med et skrømpende lønloft var Brown altså blevet undværlig, og nu sendes han tilbage til New England, hvor han markerede sig som en af ligaens bedste tackles i 2018-sæsonen.

Browns kontrakt, der ellers lød på ydeligere to år for godt 30 millioner dollar, er blevet omstruktureret således, at den nu kun lyder på et år for 11 millioner dollar. Det betyder, at Brown er free agent efter den kommende sæson, og skulle Brown finde fordums styrke, vil han formentlig være et eftertragtet mål.

172 kilo rutineret linjemands-hjælp er lige noget for Patriots, der havde besvær ved at facilitere angrebet sidste år. Patriots er måske på rov efter en ny quarterback, og denne handel vil alt andet lige gøre hans betingelser nemmere.