Det er som at være på hjemmebane, når man gæster Chargers, lyder det.

Der er et divisionsbrag i AFC West i weekenden, når Las Vegas Raiders og Los Angeles Chargers brager sammen i Los Angeles. Og førstnævntes quarterback, Derek Carr, varmer op til braget ved at stikke lidt til konkurrenterne. 

Således har Chargers fået meget røg for deres manglende opbakning i Los Angeles i de seneste år. Der er oftest flere fans af udeholdet, når Chargers spiller hjemmekampe, lyder det.

Og det oplever Raiders i hvert fald også, mener Derek Carr. 

– I min tid uanset om det var i Los Angeles på fodboldstadionet StubHub Center eller på Qualcomm i San Diego, så var det endnu en hjemmekamp (udekampen mod Chargers, red.), siger Carr ifølge Mick Akers fra Las Vegas Review-Journal. 

– Det blev altid betragtet som endnu en hjemmekamp, og det er ikke for at være respektløs. Det er en kendsgerning. Det føles som en hjemmekamp. Jeg forventer fuldt ud, at “Raider Nation” overtager størstedelen af stadion igen. Det plejer de at gøre.

Las Vegas Raiders er ubesejrede i denne sæson med tre sejre ud af tre mulige, mens Chargers har vundet to af deres tre kampe.