Efter mange spekulationer og endda trusler om ikke at spille er det endt med en lykkelig slutning for Chiefs og en af deres vigtigste forsvarsspillere.

Chris Jones har været en essentiel spiller for Kansas City Chiefs de seneste år, og nu belønnes han for sit sublime spil. Ifølge ESPNs Adam Schefter er spilleren blevet enig med holdet om en ny kontrakt, der binder ham til klubben de næste fire år. Kontrakten har en maksimal værdi af 85 millioner dollars, hvoraf de 60 er garanterede.

Det gjorde Jones til den tredjebedst betalte forsvarsspiller i hele NFL i nogle få timer. Da kontrakten blev underskrevet, var det kun Khalil Mack og Aaron Donald, der tjente mere. De 60 millioner i garanterede penge tangerede den rekordstore sum, som netop Khalil Mack modtog, da han forlængede med Bears.

Clevelands rekordforlængelse med Myles Garrett sender dog Chiefs-spilleren “helt ned” på fjerdeplads, når det kommer til forsvarsspillernes årsløn.

Det betyder også, at Chris Jones får en årsløn på mere end 21 millioner dollars. Forsvarsspilleren havde på Twitter truet med ikke at spille for Chiefs i den kommende sæson, hvis ikke han fik mere end 20 millioner om året. Jones endte med at få sin vilje, og Chiefs beholdt en vigtig brik på deres hold.

Den 26-årige defensive linjemand blev valgt i draftens anden runde i 2016, og efter en solid rookiesæson har han været en stjerne for Kansas Citys forsvar. De seneste tre sæsoner er det blevet til 30 kampe fra start, og her har forsvarsspilleren lavet 31 sacks. Det er en ret fornuftig statistik. Jones sad over i tre kampe i fjor grundet skadesproblemer, to af disse opgøre endte med nederlag til Kansas City.

Læs også: Mahomes får historisk kontrakt på 10 år

Med kontraktforlængelsen til forsvarsspilleren holder Chiefs sammen på den kerne, der sikrede dem triumf i Super Bowl 54. Patrick Mahomes slog alle rekorder med sin kontraktforlængelse tidligere på måneden og med spillere som Frank Clark, Tyrann Mathieu, Tyreek Hill og Travis Kelce under kontrakt den kommende sæson, bør holdet være blandt favoritterne til Super Bowl igen.

Holdets absolutte superstjerne lader til at være tilfreds med det hele.