Betal mig eller jeg bliver væk, sådan lyder beskeden fra Kansas City Chiefs’ forsvarsprofil.

For få måneder siden var han med til at vinde Super Bowl med Kansas City Chiefs, men ifølge spilleren selv, er der en god chance for, at han ikke kommer til at tørne ud for mestrene i den kommende sæson.

I en besked på Twitter indikerer Chris Jones, at han ikke kommer til at spille, medmindre han får en årsløn på mere end 20 millioner dollars. Kun fem forsvarsspillere tjener mere end det beløb, heriblandt holdkammerat Frank Clark.

Den 25-årige defensive linjemand sendte tweetet afsted efter NFL Networks journalist Mike Garafolo i et indslag udtalte, at Jones havde værdisat sig selv til minimum 20 millioner dollars årligt. Garafolo tror ikke, de to parter bliver enige om en kontrakt inden sæsonstart.

Forsvarsprofilen nævner, at han har lært af Le’Veon Bell og truer altså med at sidde ude i den kommende sæson, hvis holdet ikke giver ham en kontraktforlængelse. Jones er i øjeblikket på det såkaldte franchisetag, der binder ham til klubben i den kommende sæson og vil indbringe ham omkring 16 millioner dollars. Det er det tidligere andetrundevalg ikke tilfreds med, han vil have flere penge og sikkerhed på den lange bane.

Chiefs er i øjeblikket blandt de fem hold, der har færrest penge på kistebunden, og det er inden, de har givet superstjernen Patrick Mahomes sin nye kontrakt, der med garanti vil slå alle rekorder.

Reglerne for franchise tags dikterer, at Chiefs har indtil 15. juli til at blive enige om en ny kontrakt med deres utilfredse forsvarsspiller. Sker dette ikke, bindes han til tagget, hvilket ifølge spilleren selv betyder, at han ikke møder på job det næste år.

Chris Jones er en af ligaens mest disruptive forsvarsspillere og blev i den forgangne sæson valgt til sin første Pro Bowl. I 2018 blev han valgt til Second-Team All Pro, og hvis ikke han bliver i Kansas City, er der med garanti mange interesserede bejlere.