Colts skyder sæsonen i gang søndag mod Seattle Seahawks, men får klaret nogle administrative sager inden kickoff.

Nyheim Hines har været en produktiv spiller for Indianapolis Colts, og det belønnes med en ny kontrakt. Den unge runningback skriver under på en ny aftale, der vil holde ham i klubben i yderligere tre år.

Ifølge journalist Field Yates kan kontrakten sende op imod 18,6 millioner dollars ind på angrebsspillerens bankkonto.

Med 12 millioner i garanterede penge og en årsløn lige over de seks millioner dollars, så bliver han en af de bedst betalte runningbacks i ligaen. Hines blev valgt i fjerde runde af draften i 2018, og trods han aldrig har været den startende runningback i klubben, så har han haft en vigtig rolle.

Den 24-årige spiller har sine største forcer i kastespillet, hvor han i sine første tre år for Colts har grebet 170 bolde for mere end 1200 yards. 

Hines har også været vigtig på special teams og tilføjer et element, som ingen af de andre runningbacks på holdet har. Colts er stærkt besat på positionen. I fjor valgte de Jonathan Taylor tidligt i draften, og rookien løb for mere end 1100 yards efter en blandet start på sæsonen.

Indianapolis har også Marlon Mack, der missede det meste af 2020-sæsonen med en skade, men også han rundede 1000 yards, da han var rask i 2019.