Dwayne Bowe spillede hele sin aktive karriere hos Kansas City Chiefs bortset fra en enkelt afstikker til Cleveland Browns i 2015 sæsonen. Han har ikke spillet siden november 2015, men nu er han altså officielt pensioneret.

I starten af 10erne var Dwayne Bowe en af ligaens farligste receivere. Med +1.000 yards og et snit på 7 touchdowns i tre ud af fire sæsoner (her vælger vi lige at se bort fra 2009 sæsonen, hvor han spillede under Matt Cassel og fik karantæne i fire kampe) var modstanderens forsvar med rette nervøse, når de skulle dække Bowe op.

Men efter 2011 sæsonen fik Bowe aldrig rigtig gang i karrieren igen. efter et par middelmådige sæsoner hos Chiefs, valgte holdet at fritstille ham, og siden nåede han kun en enkelt sæson i Browns, hvor han ligeledes var undervældende.

Siden november 2015 har han ikke spillet, så de fleste eksperter, journalister og fans tog for givet, at Bowe havde trukket sig tilbage fra sporten. Men nu er det officielt.

Bowe har underskrevet en et-årig kontrakt hos Kansas City Chiefs, så han kan trække sig tilbage for det hold, hvor han spillede størstedelen af sine kampe.

Han slutter sin karriere med 44 touchdowns i 125 kampe.