Den klubløse receiver har lagt en længere undskyldning op på sin Instagram-profil, hvor han beklager sin opførsel

Selvom han stadig er arbejdsløs, er Antonio Brown endnu engang kommet på nyhedsradaren. Denne gang er det dog ikke p.g.a. en skandale, men p.g.a. en længere undskyldning den 31-årige receiver har slået op på sin Instagram-profil.

I opslaget undskylder Brown overfor venner, familie og alle organisationer, som han må have fornærmet. Han erkender også, at han ikke har håndteret alle “udfordringer”, han har mødt, lige godt.

Billede

En del af længere charmeoffensiv

Opslaget er ikke en enlig svale fra Brown, der tydeligt higer efter at komme tilbage til NFL. Han har lagt adskillige træningsvideoer op, siden New England fyrede ham, og har også udtrykt, hvordan han savner sin tid hos særligt New England Patriots. Følgende opslag er ikke mere end 3-4 dage gammelt.

Billede

Der har tidligere været forlydender om, at Patriots har forhørt sig om Antonio Browns situation, og at flere trænere og spillere hos New England gerne vil have Brown tilbage på holdet. Holdets stjernequarterback Tom Brady var også hurtigt ude og ‘synes godt om’ Browns undskyldning på Instagram.

New England Patriots ejer Robert Kraft skulle dog ingenlunde være interesseret i at få ‘AB’ tilbage. Antonio Brown risikerer også stadig en karantæne fra NFL, der er ved at undersøge ham for at true kvinden Britney Taylor via SMS. Taylor anklagede tidligere på året Antonio Brown for voldtægt.

Læs mere om Antonio Brown-sagaen her:

Antonio Brown beskyldt for voldtægt

Antonio Brown erklærer sig færdig med NFL

Dum, dummere…: Antonio Brown sviner NFL en uge før vigtigt møde