Blot tre dage inden Kansas City Chiefs skal møde Buffalo Bills i AFC-slutspillet sidder holdets linebacker William Gay i brummen.

Opdateret: William Gay spiller er ude af fængsel og spiller med i Chiefs playoffkamp mod Bills søndag aften

Kansas City Chiefs linebacker Willie Gay blev onsdag aften anholdt af det lokale politi, og han blev sigtet for at have smadret ting for et beløb under 1000 dollars.

Ifølge politirapporten beløber det samlede beløb for de smadrede genstande sig til 225 dollars. Det drejer sig om en støvsuger… panserglas til en mobiltelefon, en affugter samt skader på en væg og dørkarm.

Gay var stadig buret inde torsdag morgen og skal for en dommer i løbet af dagen.

Gay’s agent forklarede i en pressemeddelelse, at linebackeren var på besøg hos sin søn i morens hjem, da han kom i skænderi med sidstnævnte. Det udviklede sig så voldsomt, at moren ringede efter politiet.

Selvom det hele kan virke lidt komisk, og agenten forsøger at nedtone situationen, så går forseelsen ind under “domestic violence” paragraffen, som moren ikke kan trække tilbage og kan medføre fængselsstraf.

Chiefs er klar over Gay’s anholdelse, men er ikke kommet med yderligere kommentarer til episoden eller eventuelle konsekvenser.

Gay blev valgt i anden runde af Chiefs i 2020-draften. Han startede 11 kampe for Chiefs i grundspillet samt holdets sejr i wild-card runden mod Pittsburgh Steelers.

Kansas City Chiefs spiller hjemme på søndag mod Buffalo Bills i AFC divisions-runden.

Læs også: Sådan spilles division-runden i slutspillet