Travis Kelce gør Kittle kunsten efter og kan afslutte ugen væsentlige mere velhavende end han begyndte den.

Få timer efter 49ers gjorde George Kittle til ligaens bedst lønnede tight end, forlænger Kansas City Chiefs med deres stjernespiller på samme position. Travis Kelce får en solid lønforhøjelse og underskriver en kontrakt, der holder ham hos Super Bowl-mestrene i yderligere fire år. 

Kontrakten bliver i forlængelse af den nuværende aftale mellem de to parter. Kelce er dermed bundet til klubben de næste seks år. Ifølge ESPNs Adam Schefter vil Chiefs-stjernen få 57 millioner dollars over de fire nye år. Det er en årsløn på lidt over 14 millioner dollars, og altså lige en kende under den sum, som Kittle kan se frem til.

Den 30-årige angrebsspiller har spillet alle sine syv professionelle sæsoner for Chiefs, efter holdet valgte ham i tredje runde i 2013. Kelce spillede kun en enkelt kamp i sin rookiesæson, inden den blev ødelagt af en skade i starten af oktober. Herefter tog den atletiske tight end ligaen med storm. 

Modsat Kittle er Kelce ikke en fremragende blokeringsspiller, men når man er blandt de bedste receiving tight ends i ligaens historie, så går det nok. Kelce har de seneste fire sæsoner grebet 368 bolde for mere end 4700 yards og scoret 29 touchdowns. Det er fremragende produktion, selv i et højtflyvende angreb som Chiefs’.

Den populære tight end er siden 2015 blevet valgt til Pro Bowl hvert år, men det er også blevet til to pladser på det meget prestigefyldte First Team All-Pro hold. I år måtte han dog vige pladsen for, gæt engang… George Kittle.

Kansas City gik ind til sæsonen med en meget begrænset økonomi, men har formået at forlænge med Mahomes, så forgyldte de Chris Jones og nu har de også sikret fremtiden for Travis Kelce. Kernen fra Super Bowl-holdet er intakt.