Det har længe ligget i kortene, men nu skulle det være officielt, 49ers har forlænget med deres store angrebsstjerne.

George Kittle har været en af ligaens bedste og mest underholdende angrebsspillere de seneste to år, nu bliver han belønnet for sine præstationer. San Francisco 49ers har forlænget med den farverige tight end, så han nu vil spille yderligere fem år i klubben.

Ifølge Mike Silver og Ian Rapoport fra NFL Network kommer Kittle til at tjene op mod 75 millioner dollars, en rekordstor kontrakt for en tight end. Mere end halvdelen af pengene skulle være garanterede, ifølge Rapoport får Kittle også 18 millioner dollars i signing bonus.

Med en årsløn på mere end 15 millioner dollars bliver Kittle til den bedst lønnede tight end i NFL. Før forlængelsen havde Hunter Henry den ære, han tjener lidt mere end 10 millioner dollars på sit franchise tag.

Den nu 26-årige tight end kom ind i ligaen i 2017 efter San Francisco valgte ham i draftens femte runde. Det var en draftstatus, der ikke umiddelbart pegede på, at han ville sætte kontraktrekorder. Det fik den langhårede superstjerne dog hurtigt modbevist. Kittle havde en flot rookiesæson, hvor han overraskede de fleste, men har kun bygget på efter det.

I 2018 greb den atletiske tight end 88 bolde for 1377 yards og scorede fem touchdowns i 16 kampe fra start, mens det i fjor blev til 83 grebne bolde for 1053 yards i 14 kampe. Kittle er en dynamisk receiver og det mest stabile våben i Kyle Shanahans kreative angreb, men udmærker sig også som blokeringsspiller. Han er en sjælden komplet spiller på positionen og det har ført til kæmpekontrakten.

Kittle var en instrumental spiller i flere vigtige sejre i fjor, og selv om han ikke funklede i Super Bowl, så bliver han måske den vigtigste angrebsspiller for San Francisco i den kommende sæson. Med en skade til holdets bedste receiver, Deebo Samuel, får den nyslåede mangemillionær endnu mere ansvar i angrebet.