Tennessee Titans måtte klare sig uden QB Marcus Mariota i hele anden halvleg, men fightede sig til en vigtig sejr på 25-16 over Redskins. Dermed lever Titans for alvor i kampen om en Wild Card-plads i AFC.

Tennessee Titans og Washington Redskins åbnede lørdag aften 16. spillerunde med en kamp, hvor vinderen ville holde sluspilschancerne i live, mens taberen ville være så godt som færdig.

Kampen var en meget jævnbyrdig affære, der bølgede frem og tilbage, men en interception af Titans-safety Kevin Byard med knap halvandet minut tilbage afgjorde reelt det vigtige opgør i Tennessees favør. Titans endte faktisk med at vinde 25-16, da cornerback Malcolm Butler returnerede en interception for et touchdown i sidste sekund.

Sejren var virkelig hårdt tilkæmpet for hjemmeholdet, der måtte undvære quarterback Marcus Mariota i hele anden halvleg, da han udgik med en albueskade i slutningen af første halvleg.

***SE OGSÅ: Video: Mariota udgår med albueskade

Mariota blev erstattet af Blaine Gabbert, der gjorde en fornuftig figur. Bagud 12-16 i fjerde quarter førte han med hjælp fra Derrick Henry Tennessee ned ad banen og fandt til sidst Mycole Pruitt for et touchdown til stillingen 19-16. En stilling, som Redskins ikke formåede at pille ved i slutfasen.

Redskins leverede ellers en præstation, de kan være stolte af. Holdet var hårdt ramt af skader til opgøret, men forsvaret bed fra sig, mens både runningback Adrian Peterson og reserve-quarterback Josh Johnson imponerede. Johnson manglede dog den sidste kvalitet, da kampen skulle afgøres.

NFC East-mandskabet satte flere solide, tidsdræbende angrebsserier sammen i løbet af kampen deriblandt en fantastisk serie for 99 yards fordelt på 17 spil over 11 minutter i andet quarter. Men det var ikke nok. Derudover skal det nævnes, at Adrian Peterson med sine 119 yards i opgøret rundede 1.000 løbeyards for første gang siden 2015-sæsonen.

Kampens resultat betyder, at Tennessee Titans er 9-6 og i en god position i forhold til at sikre sig den sidste slutspilsplads i AFC, mens Washington Redskins på 7-8 har udspillet sine chancer i denne sæson.