Det lignede længe, at Houston Texans ville levere et flot comeback, men to field goals af Tennessee Titans’ kicker, Ryan Succop, gav Titans sæsonens første sejr.

Tennessee Titans måtte undvære deres quarterback Marcus Mariota i anden spillerunde, da de tog imod AFC South-rivalerne Houston Texans, men det forhindrede dem ikke i at snuppe sæsonens første sejr.

Titans kom stærkt ud af starthullerne, og de snød Texans’ forsvar og bragte sig foran med et fake punt, hvor safetyen Kevin Byard fik bolden og kastede til safetykollegaen Dane Cruikshank, der løb alle 66 yards til end zonen. Kort efter fik quarterbackvikaren Blaine Gabbert også fordoblet føringen med et touchdownkast til Taywan Taylor.

*** Video: Titans snyder Texans og scorer touchdown på fake punt

Men så vågnede Texans’ quarterback, Deshaun Watson, og kompagni op til dåd, og de så ud til at levere et imponerende comeback.

I andet og tredje quarter kom Titans nemlig ikke på tavlen, og i stedet sørgede to touchdowns Watson og et field goal af Ka’imi Fairbairn, at Texans kom foran 17-14 i starten af fjerde quarter.

Det ville Ryan Succop dog ikke finde sig i. Titans-kickeren scorede sikkert på to field goals, hvoraf det sidste blot efterlod et minut til Watson og kompagni, der skulle bruge et field goal for at sikre forlænget spilletid. Det lykkedes dog ikke for Watson, der tog sig for god tid, og selv om han fandt DeAndre Hopkins, løb tiden ud for dem.

Det betød, at Titans kunne fejre sæsonens første sejr, mens Texans stadig jagter deres første.

Væsentlige stats:
Tennessee Titans:
Blaine Gabbert, QB: 13/20, 117 yards, 1 touchdown
Derrick Henry, RB: 18 løb, 56 yards
Corey Davis, WR: 5 grebne bolde, 55 yards

Houston Texans:
Deshaun Watson, QB: 22/32, 310 yards, 2 touchdowns, 1 interception
Lamar Miller, RB: 14 løb, 68 yards
Will Fuller V, WR: 8 grebne bolde, 113 yards, 1 touchdown
DeAndre Hopkins, WR: 6 grebne bolde, 110 yards, 1 touchdowns