Der var ikke kønt spil på programmet, da Houston Texans natten til søndag dansk tid, kvalificerede sig til årets slutspil med en 12-10 sejr over Cincinnati Bengals.

Hele 16 gange blev der puntet i opgøret, hvilket tydeligt viser hvordan holdets effektivitet var ikke til stede i kampen. I stedet gemte de to hold, på deres største spil, til fjerde quarter.

Efter en 3-0 føring til Bengals ved pausen, så leverede Brandon LaFell et 86 yards touchdown på en slant, hvor han fik Texans’ forsvar til at tage dårlige vinkler gang på gang. På det efterfølgende drive havde Texans nemt ved at flytte bolden, som sluttede med et 24 yards touchdown af Alfred Blue.

Nick Novak fik herefter blokeret sit ekstra point, så føringen blot blev 12-10 til Houston Texans. Bengals fik flyttet bolden ned af banen, så Randy Bullock kunne forsøge sig et kampafgørende 43 yard field goal, som tiden løb ud. Her var der et kiks med snappet der gjorde, at Bullock havde startet sit tilløb for tidligt. Dermed sparkede han forbi, og Texans vandt opgøret 12-10.

Med sejren er Houston Texans nu vinderen af AFC South og er sikret slutspilsdeltagelse. Det gør de, med en 9-6 rekord. Bengals er med nederlaget nu 5-9-1.