Cincinnati Bengals lukkede ned for Denver Broncos’ løbeangreb, så quarterback Trevor Siemian tog sagen i egen hånd og kastede fire touchdowns i sejren på 29-17.

Det startede ellers glimrende for hjemmeholdet, der skulle forsøge at rejse sig ovenpå sidste uges nederlag mod Pittsburgh Steelers. Først stoppede Bengals lynhurtigt Broncos’ første angrebsserie, og så tog det kun fem spil for runningback Jeremy Hill at løbe stort set hele banens længde til et touchdown og en tidlig føring.

Allerede på Broncos’ næste angrebsserie begyndte det dog så småt at gå galt for Bengals.

Tre gange fik serien lov at fortsætte på grund af en straf til Bengals, og så fik Broncos reduceret til 3-7. De to hold udvekslede punts, inden Adam Jones fumblede på netop et punt return og gav Broncos bolden tilbage i en god position.

Og bare tre spil senere blev Adam Jones så sat godt og grundigt af, af Broncos-receiver Emmanuel Sanders til et touchdown på 41 yards. Symptomatisk for Adam Jones’ første del af kampen, hvor han igen og igen lod receivere gribe bolden.

Jeremy Hill, der nærmest var en enmandshær for Bengals i første halvleg svarede igen med et touchdown inden Trevor Siemian og Emmanuel Sanders igen var på bølgelængde til en Broncos-føring på 16-14, da Brandon McManus fik blokeret sit ekstra point. Det var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg havde begge forsvar fået lavet de rigtige justeringer, så da der ikke blev scoret i tredje quarter så det ud til, at det skulle blive en tæt afslutning.

Hvor Bengals i de første to uger af sæsonen kastede bolden efter behag var de langt mere afhængige af løbespillet mod Broncos, og da kastespillet endelig begyndte at spille resulterede det i en føring på 16-17 efter et field goal af Mike Nugent i starten af fjerde quarter.

Men så var det også slut for hjemmeholdet.

Først svarede Broncos igen på en lang Bengals-serie med en tilsvarende lang angrebsserie, der udmøntede sig i et touchdown og en føring på 22-17. Dernæst stoppede udeholdets angreb Bengals på bare tre spil, og så kastede Trevor Siemian dybt til Demaryius Thomas til sit fjerde touchdown i kampen, og så gik ballonen af Bengals, mens publikum begyndte at udvandre.

Cincinnati forsøgte at komme tilbage, men Broncos-forsvaret kom igen og igen frem til Andy Dalton, inden rookie Safety Will Parks lukkede festen med en interception.

Linebacker Shane Ray, der startede kampen i fraværet af Demarcus Ware stod for tre sacks, men Von Miller lavede endnu et for udeholdet.

Resultatet betyder, at Broncos holder fast i toppen af AFC West, mens Bengals har fået en skidt start på sæsonen med to nederlag i tre kampe.