En 16 points føring var ikke nok for Pittsburgh Steelers, der måtte se Chargers vinde på et field goal i sidste sekund efter Keenan Allen gang på gang gav forsvaret problemet.

Steelers kom flyvende ud i første halvleg, men på trods af en 16 points føring kunne hjemmeholdet fra Pittsburgh ikke holde fast mod Los Angeles Chargers. Specielt Keenan Allen brillerede med 14 catches for 148 og et touchdown, hvilket i sidste ende var afgørende for, at Chargers kunne sparke det afgørende field goal i 33-30 sejren.

I første halvleg stod der ellers Steelers på det hele, og holdet kom hurtigt foran 13-0 efter James Conner løb to korte touchdowns (missede et ekstra point). Chargers reducerede på et touchdown til Travis Benjamin på et spil, hvor dommerne overså en stor tyvstart på Chargers’ højre tackle. Stillingen ved pausen var dog stadig 23-7 efter et field goal og et touchdown-kast til Antonio Brown, der nåede op på 153 yards i kampen.

I slutningen af tredje quarter vendte det hele dog på hovedet, da Steelers forærede Chargers et touchdown og alt momentum. Joe Haden havde læst en rute perfekt og var på vej til at sikre sig en let interception, da Steelers’ safety Sean Davis leverer et kæmpe hit på holdkammeraten, så bolden i stedet hopper op i luften og hen til Keenan Allen for et touchdown.

Herfra ændrede kampen karakter fuldstændig fra Steelers-dominans til Chargers-dominans. Få spil efter Allens touchdown returnerede Desmond King et punt for touchdown, og så stod kampen lige. Midt i fjerde quarter tog de en 30-23 føring på et touchdown-løb af rookie-runningback Justin Jackson, og så skulle Steelers pludselig jagte.

Steelers’ angreb hankede op i sig selv og fik scoret et udlignende touchdown med cirka 4 minutter igen, men de fire minutter var for lang tid for Philip Rivers og kompagni. Stille og roligt leverede Rivers på de afgørende downs, og så kunne Chargers’ kicker Michael Badgley efter et nogle forsøg (offsides på Steelers tre gange i træk) afgøre kampen med et spark til 33-30.

Chargers er nu 9-3 for sæsonen på andenpladsen i AFC West, mens Steelers er 7-4-1 på førstepladsen i AFC North.