New Orleans Saints besejrede Giants i New York uden de store problemer. I modsætning til de seneste to sejre gjorde Saints-forsvaret en god figur, mens runningback Alvin Kamara var blændende.

New York Giants og New Orleans Saints mødtes søndag aften i et interessant NFC-opgør.

Begge mandskaber havde succesoplevelser i frisk erindring efter sejre i tredje spillerunde, og med hjemmebanefordelen til Eli Manning og co., var der lagt op til en tæt affære med potentiale for masser af point. Point kom der aldrig rigtig mange af, men favoritterne fra Saints snuppede en forholdsvis kontrolleret sejr på 33-18.

New Orleans’ forsvar har været rædselsfuldt de første tre kampe, men det var ikke til at se mod Giants, hvor opdækningen var langt bedre og både Odell Beckham Jr. samt Saquon Barkley blev holdt fint i skak. Derfor kostede det ikke dyrt, at Saints blot scorede touchdowns i to af fem besøg i redzone.

Saints-angrebet anført af Drew Brees var overraskende uskarpt det meste af opgøret, men heldigvis var Alvin Kamara forrygende i anden halvleg, hvor han løb for tre touchdowns – deriblandt denne afgørende scoring med lidt over to minutter tilbage.

Med sejren er Saints 3-1 og tager føringen i NFC South, mens New York Giants er 1-3 i bunden af NFC East.