Denver Broncos slog til på de rigtige tidspunkter, Chargers fortsætter med at brænde dyre spark, og så var overraskelsen en realitet. Broncos vandt 23-22 over Chargers.

Det var nok de færreste, der havde regnet med det resultat, da det var hold med formen pegende i vidt forskellig retning, der mødtes søndag aften dansk tid. Chargers havde vundet 6 kampe i streg, og truede Chiefs i kampen for divisionssejren. Omvendt havde Broncos tabt 6 af de sidste 7, og deres sæson lignede en der var færdig. Det er den bestemt ikke nu, hvor holdet i stedet er 4-6, og kun én kamp efter en wild card-billet. Nederlaget betyder, at Chargers falder til 7-3.

Kampen startede ellers godt for Chargers, der via point på deres to første angrebsserier bragte sig foran 6-0. Men én god angrebsserie i første halvleg for Broncos, betød at de bragte sig foran 7-6 ved runningback Phillip Lindsay:

Chargers nåede dog at bringe sig foran 13-7 til pausen, og også yderligere foran 19-7 (hvorefter de brændte et ekstra point der viste sig dyrt) i starten af 3. quarter. Herefter marcherede de igen ned af banen, på hvad der lignede en afgørende angrebsserie indtil Philip Rivers kastede en dyr interception.

Det momentum udnyttede Broncos til at lave touchdowns på deres to næste angrebsserier, og pludselig var de foran.

Den føring holdt indtil midten af 4. quarter, hvor Chargers med et 30-yard field goal bragte sig foran 22-20. Med 2 præcis 2 min. tilbage af kampen kunne Rivers lukke den, hvis angrebet skaffede mindst 7 yards på en 3. down og 7. I stedet ramte han ikke, klokken stoppede i stedet for at tage 40 sekunder af, og så havde Broncos nok tid til en vindende serie. Dét udnyttede de, og så vandt kicker Brandon McManus kampen på et 34-yard field goal.