Et sent comeback mislykkedes for Seattle Seahawks, og i stedet kunne Los Angeles Chargers tage deres femte sejr i træk.

Philip Rivers har gang i en forrygende sæson, og han fortsatte den fine form, da Los Angeles Chargers gæstede Seattle Seahawks søndag aften. Her blev det nemlig til Chargers’ femte sejr i træk, da de løb med en 25-17-sejr, efter at Rivers havde leveret en stærk præstation i kampens første halvleg.

Efter at Seahawks var kommet foran efter et touchdownkast af Russell Wilson til Jaron Brown, tog 36-årige Rivers og Chargers nemlig over. Rivers kastede således to touchdowns, mens Melvin Gordon løb for yderligere en scoring, og Seattle fik kun scoret et field goal inden pausen. Dermed kunne holdene gå til pause ved stillingen 19-10.

*** Video: Chargers-receiver griber smukt touchdown

Chargers kunne have udbygget føringen i tredje quarter, men en skuffende præstation af kicker Caleb Sturgis sørgede for, at det ikke skete. Sturgis, der også havde brændt et ekstra point-forsøg tidligere i kampen, sparkede forbi på et ellers overkommeligt field goal-forsøg fra 42 yards.

Sejren blev dog slået mere eller mindre fast midtvejs i fjerde quarter, da Russell Wilson kastede en interception til Desmond King. Chargers-cornerbacken kunne efterfølgende løbe den hele vejen i end zone og gøre det til 25-10.

Det var dog lige ved, at Seahawks fik lavet et fornemt comeback. På det efterfølgende drive fik de reduceret til 25-17, og godt forsvarsspil sørgede for, at de fik bolden tilbage med knap halvandet minut igen. Det var tid nok til at komme hele vejen ned til kanten af Chargers’ end zone, men Wilson og kompagni kunne ikke få bolden de sidste meter over stregen til scoringen.

Chargers sikrede dermed deres femte sejr i træk og er dermed 6-2, mens Seahawks er 4-4. De ligger begge nummer to i deres respektive divisioner.