Denver Broncos vandt sin tredje kamp i træk, da det blev til en sejr på 24-10 ude over Cincinnati Bengals. Men sejren blev dyr.

Allerede midtvejs i første quarter måtte en af holdets største stjerner cornerback Chris Harris Jr. forlade banen og han kom aldrig tilbage. Harris har brækket en knogle i underbenet og er efter alt at dømme ude i hvert fald resten af grundspillet.

Det kunne dog ikke ses på Broncos’ forsvar, at de manglede en vigtig krumtap, og det var generelt en småkedelig kamp i første halvleg. 7-3 ved pausen til udeholdet efter to sene scoringer.

I anden halvleg kom der mere gang i løjerne, og især Broncos’ rookie Philip Lindsay havde en god dag – blandt andet med et touchdown på 65 yards i tredje quarter, der sendte Broncos på vinderkurs.

Inden dét løb havde rookie Courtland Sutton bragt Broncos foran med 14-3 efter et langt touchdown, og så var kampen reelt afgjort.

Hos Bengals havde unge Jeff Driskel store problemer, og quarterbacken, der startede sin første kamp i NFL, blev ikke hjulpet af, at receiver A.J. Green i første halvleg måtte forlade kampen med en skade i foden, der opstod uden kontakt.

Foran med 21-3 kunne Broncos-forsvaret for alvor sende folk efter Driskel, der kastede en enkelt interception og var tæt på en yderligere.

Med resultatet holder Broncos fast i håbet og drømmen om at komme i slutspillet, og blev også hjulpet på vej af nederlag til Colts og Titans, mens Bengals må se deres sæson så småt løbe ud i sandet efter en stærk start.