Der var i dag divisionsopgør i NFC South, hvor det lykkedes New Orleans Saints at besejre Carolina Panthers i en dramatisk affære med cifrene 41-38.

I et opgør hvor der blev sat 79 points på tavlen, der viste en fremragende start for New Orleans Saints sig afgørende. Allerede i starten af anden quarter havde hjemmeholdet bragt sig foran 21-0, inden Panthers kom på tavlen. Ved pausen havde Saints dog stadigvæk en forholdsvis komfortabel føring på 24-10.

I anden halvleg gik begge hold helt amok, og med under tre minutter til kampens afgørelse havde Cam Newton løbet et kort touchdown ind, til en udligning på 38-38. Det i en kamp, hvor de to quarterbacks til sammen kastede for imponerende 787 yards.

Ved stillingen 38-38 fik Drew Brees chancen for, at føre sit hold ned til sejren, og der fejlede den kommende Hall of Famer ikke. Med flere korte kast, så lykkedes det Brees, at konvertere et par tredje downs, som i sidste ende gav rookie-kickeren Will Lutz, chancen for at sparke sejren hjem med et 52 yards field goal. Tidligere i kampen havde Lutz brændt et 53 yards forsøg, men da det gjaldt, fejlede højrebenet på kickeren fra Georgia State ikke. 41-38 stod der på tavlen efter de 60 minutter.

I opgøret formåede Brees at sætte sit navn fast som en af de bedste i NFLs historie, da han slog to NFL-rekorder. Den første rekord han satte, var da Brandin Cooks greb et 87-yards touchdown. Dermed var det den 57 hjemmekamp i streg, hvor Brees har kastet mindst et touchdown. Det har ingen anden gjort før.

Den sidste rekord som quarterbacken fra Purdue blev noteret for, skete i kampens slutning. Her ramte han over 400 kastet yards, i sin vej til de 465 yards, som han sluttede opgøret med. Før dagens kamp, havde han og Peyton Manning, kastet for over 400 yards i 14 kampe. Med dagens kamp kom Brees op på 15 kampe, hvilket ingen anden NFL-quarterback nogensinde har gjort.

Med dagens sejr er New Orleans Saints 2-3 mens de forsvarende NFC-mestre fra Carolina er 1-5.