Tom Brady var blændende med i alt fire touchdowns deriblandt sit første til Josh Gordon, da New England Patriots sejrede sikkert mod Indianapolis Colts.

Patriots var storfavoritter, da de åbnede femte spillerunde på hjemmebane mod et skadesplaget Colts-mandskab, der blandt andre måtte undvære receiver T.Y. Hilton.

Selvom Colts kæmpede bravt og ikke lagde sig ned, var der på intet tidspunkt reelt tvivl om resultatet, da New England sejrede 38-24. En sejr, der blev grundlagt med tre touchdowns i første halvleg.

Tom Brady har ikke haft sin bedste sæsonstart, men han var klart den bedste spiller på banen i opgøret. Quarterbacken kastede for 341 yards, tre touchdowns og løb selv et ind. Han virkede til at nyde godt af wide receiver Julian Edelmans tilbagevenden fra karantæne og så flere gange i retning af Edelman, der viste en smule rust, men for det meste lignede den playmaker, der har gjort det onde ved cornerbacks den seneste håndfuld år.

Colts virkede helt nede i sækken ved pausen, da de var bagud 24-3, men to interceptions af forsvaret efter dårligt receiverspil af Chris Hogan og Rob Gronkowski betød, at gæsterne reducerede til 17-24 i begyndelsen af fjerde quarter. Men så marcherede Brady og Patriots direkte ned ad banen, hvor quarterbacken fandt Josh Gordon for hans første Patriots-touchdown og endegyldigt afgjorde kampen.

Gordon blev med scoringen den 71. receiver, der har grebet et touchdown fra Brady, hvilket er en NFL-rekord. Det var samtidig quarterbackens 500. touchdownkast i karrieren.

Med sejren er Patriots 3-2, mens Colts er 1-4.