Kampen på Paul Brown Stadium endte med at give svaret på spørgsmålet; hvem ville vinde i en slåskamp mellem en tiger og en pirat? Svaret blev en omgang tigre, der sikrede Bengals en 30-16 sejr over Raiders.

Det var en december-søndag i Ohio, der startede ud med to hold i julehumør. Begge mandskaber lagde hver ud med først et punt og dernæst en turnover. Først var det Bengals-rookien Sam Hubbard, der på delikat vis fik fanget Derek Carr fra den blinde vinkel og fik prikket bolden løs. Senere var det Oaklands Erik Harris, som interceptede Jeff Driskel, der forsøgte at gå dybt, men fik kastet noget kort, og dermed lige i armene på piraten.

Efter den første omgang bold svingom fik Bengals stille og roligt mere kontrol over kampen, og det viste sig på stillingen. Driskel, der startede sin tredje kamp i træk for Cincinnati, fik strikket to gode drives sammen, der begge endte i korte touchdowns. Først finder Driskel wide receiveren Tyler Boyd på et syv yard kast. Boyd krydsede samtidig 1000 yards som den første Bengals-receiver, der ikke hedder A.J. Green, siden Chad Johnson i 2009.

Senere var det Joe Mixon, der afsluttede et 12 spils-drive, som tog godt fem minutter og bragte Bengals fra deres egen 10-yardlinje og hele vejen i endzone.

Oakland ville dog gerne danse en smule med og det fik resultat af et hurtigt 80-angreb, der primært via et 44-yard kast fra Carr til den tidligere Ravens-spiller, Darren Waller. Angrebet blev afsluttet på et 1-yard kast til tight end Lee Smith.

Det var dog de eneste point fra Jon Grudens angreb i første halvleg, og da Randy Bullock samtidig havde sparket læderet mellem stolperne to gange, gik Bengals til pause med en 20-7 føring.

Pirater med sløve sværd og tandløse tigre

I anden halvleg fortsatte holdene i deres lidt slappe indsats på angrebet. Oakland formåede ikke at få bolden endzone igen, men måtte nøjes med tre field goals. Mens Joe Mixon og Bengals igen fandt endzone. Denne gang var det på et 15-yard løb.

Det var også kampens sidste point, og Bengals sendte dermed Raiders hjem til Oakland med deres nu tiende nederlag.