Endelig har Jacksonville Jaguars fået papir på rookie-quarterback og fremtidens håb Trevor Lawrence.

Årets førstevalg i NFL-draften og den formodede frelser for en klub i kronisk krise underskrev mandag sin rookie-kontrakt til en værdi af 36,8 millioner dollars med 24,1 millioner dollars i hånden.

I danske kroner svare det til hhv. 230 millioner og 150 millioner for de første fire år. Alt sammen garanteret og med en option på et femte år for Jaguars.

Den eneste offentlige kommentar fra Lawrence kom på twitter, hvor han retweetede Jaguars ‘meddelelse om underskriften med kommentaren: “Vil give #Duval alt jeg har. Kunne ikke være mere stolt af at repræsentere Jacksonville. Let’s go!!!”

Duval er kælenavnet for Jaguars og stammer fra det område som klubben ob byen befinder sig i. Det er også det officielle hashtag for Jaguars og ja, det staves med 3 u’er.

Mens de fleste klubber efterhånden har styr på deres draft-årgang og fået kontrakten på plads med de unge, nye spillere, så mangler Jaguars stadig tre inklusive running back Travis Etienne, Lawrence’s holdkammerat i Clemson og holdets andet valg i første runde på plads 25. Også cornerback Tyson Campbell og offensive tackle Walker Little mangler at skrive under.

Læs også: Rookie kontrakt-tracker

Trevor Lawrence – Et generationstalent

Lawrence er et af historiens største quarterback-talenter, og den mest imødesete rookie på positionen siden Andrew Luck og Peyton Mannning. Han førte sit collegehold Clemson til 34 sejre og blot 2 nederlag på tre år som starter fra 2018-2020, og vandt college-mesterskabet som rookie. Hans to nederlag kom begge i slutspillet i, og han har hverken i high school eller college tabt en grundspilskamp.

Hans kombination af armstyrke på de dybe kast, touch på de mellemlange og korte ruter, evnen til at løbe selv og en meget høj spilforståelse gjorde ham til et sikkert førstevalg i draften.

Han sluttede sin college-karriere med at ramme på præcis to tredjedele af sine kast for 10.098 yards, 90 touchdowns og kun 17 interceptions på tre år. Han løb også for 943 yards og 18 touchdowns.

I high school var han 52-2 som starter for Cartersville High School i staten Georgia, som omfattede en stime på 41 sejre i træk. Han startede allerede fra han gik i 9. klasse og førte holdet til fire regionale titler og to statsmesterskaber i sine fire år.

Sammenlagt er han altså 86-4 som startende quarterback over de sidste 7 år, inden han begynder sin NFL-karriere. Han skal nok indstille sig på at tabe flere kampe i sit første år med Jaguars.

Det eneste hjemme preseason-spil er den 14. august mod Cleveland Browns. Jaguars åbner sæsonen den 12. september i Houston og spiller hjemme første gang den 19. september mod Denver.

Hvis du vil se Trevor Lawrence live, så kan du tage med på vores London-tur.

Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 17. oktober, 2021
Køb nu: Pris kr. 3595,-