London 2021: Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins

Se NFLs nye superstjerne, når Jaguars med quarterback Trevor Lawrence kommer til London.

Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har LA Travel og Gul Klud løsningen: NFL i London 2021!

Der er i år to kampe i den engelske hovedstad og begge spilles på Tottenham Hotspur Stadium. Det er det første stadion i Europa, der er optimeret til NFL, og er bygget efter de bedste principper fra NFL-stadioner i USA. Blandt andet kan man sagtens genkende den ene fra Seahawks Lumen Field stadion i Seattle.

Den anden kamp i år er opgøret i spilleuge 6 mellem Jacksonville Jaguars og Miami Dolphins. Det giver muligheden for at se draft pick nr. 1 fra 2021 quarterback Trevor Lawrence, der nærmest egenhændigt har fået ansvaret for at bringe Jaguars på ret køl. Dolphins kommer med Tua Togavailoa, der nu er førstestyrmand for klubben med de pastelfarvede uniformer.

Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 17. oktober, 2021
Køb nu: Pris kr. 3595,-

Udover de to unge quarterbacks, så er det to spændende mandskaber, du kan opleve i London i oktober. Jaguars har fået ny træner i Urban Meyer, og man kan roligt sige, at der blæser nye vinde i Jacksonville. Dolphins kommer til London efter en sæson, hvor de blev snydt på målstregen for en playoff-plads, og med en god draft og opgraderinger af truppen forventer Dolphins, at stå i slutspillet til januar .

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, efter aflysningen i 2020 er han selvfølgelig med igen i 2021.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Køb dine NFL-billetter nu: Pris kr. 3595,-

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på, NFLs historie i London, og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på Royal National Hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

NFL-rejse med hotel og billet til kampen: Pris kr. 3595,-

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

Som bekendt betød Corona, at 2020 kampene blev aflyst, men i 2019 havde vi 600 danskere med til NFL i den engelske hovedstad. Skal du med i 2021, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Atlanta Falcons – New York Jets
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 10. oktober, 2021
Pakkepris: Pris kr. 3595,-

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2021.