Jacksonville Jaguars kunne fredag fortælle, at de har underskrevet kontrakt med deres første-runde rookie receiver Brian Thomas Jr.

Dermed har Jaguars samtlige rookies på plads, inden holdet går i træningslejr, det skriver Demetrius Harvey fra avisen Florida Times Union.

Thomas var den sidste fra Jaguars 2024 rookie-årgang, der manglede at få en aftale på plads. Alle rookie-kontrakter er på fire år, og første-runde picks får en femteårs-option oveni.

Jaguars valgte den store receiver med pick nummer 23 i sidste måneds NFL-draft, og han forventes straks at træde ind som starter.

Sidste år i college på LSU, hvor han spillede på hold med quarterback Jayden Daniels, der blev draftet nr. 2 af Washington, og med recevier Malik Nabers, der blev draftet nr. 6 af New York Giants, greb han 68 bolde for 1177 yards. Han 17 grebne touchdowns var flest af alle i college football i 2023.

Der er endnu ikke sat officielle tal på kontraktens størrelse, men den ligger i omegnen af 14,5 millioner dollars eller ca. 100 milllioner kroner for fire år med omkring halvdelen i hånden.

Dermed kan vi roligt konkludere, at Thomas ikke kommer til at gå sulten i seng foreløbig.

Læs også: Gul Klud rookie kontrakt-tracker