Jacksonville fortsætter deres 2020-trend med at strippe holdet for talent. Seneste “offer” er safety Ronnie Harrison, der nu skal tørne ud for Cleveland Browns.

Jacksonville Jaguars general manager Dave Caldwell må føle sig overraskende sikker i sit job. Over de seneste år har vi set adskillige høje draftvalg og stjernespillere forlade skuden i Florida, mens vi i denne uge så det tidligere top 4-valg, Leonard Fournette, få en fyreseddel, mens Yannick Ngakoue blev handlet til Minnesota Vikings. Nu har de så sendt tredjerundevalget fra 2018, Ronnie Harrison, til Cleveland for et femterundevalg.

Harrison nåede at starte 22 kampe i sine to sæsoner i Jacksonville, mens han lavede 103 tacklinger og tre interceptions. Handlen efterlader et tomt safety-skab, hvor rookie Daniel Thomas, Packers’ tidligere andetrundevalg Josh Jones og andenårsspilleren Andrew Wingaard forventes at skulle konkurrere om pladsen som Jaguars startende strong safety.

Der er ingen tvivl om, at Jaguars er i en genopbygningsfase, men spørgsmålet er, om Dave Caldwell får lov at fuldføre processen, da han kun har formået at sammensætte én vindende sæson siden han tog over for Gene Smith i 2013 og har draftet i top 10 i syv af sine otte år hos Florida-holdet.