NFL har allerede offentliggjort, at Carolina Panthers får en hjemmekamp på Allianz Arena i 2024. Men hvem skal de møde?

Carolina Panthers er venskabsklub med Frankfurt Galaxy og har sin egen fan-sportsbar i Frankfurt. Derfor er det også en kende overraskende, at Panthers er valgt til at spille i München i 2024, når NFL allerede har meldt ud, at de spiller en kamp i Frankfurt i 2025.

Ikke desto mindre offentliggjorde ligaen i forbindelse med Super Bowl, at Panthers skal spille én af deres hjemmekampe på Bayern Münchens normale hjemmebane Allianz Arena i den kommende sæson.

Hvem kan Panthers møde?

Modstander og dato bliver offentliggjort i løbet af foråret og allersenest, når NFLs kampprogram kommer ud i midt maj.

Som NFC-hold har Panthers ni hjemmekampe i den kommende sæson, og vi ved allerede, hvem de ni modstandere bliver.

De tre andre hold fra NFC South: Tampa Bay Buccaneers, Atlanta Falcons og New Orleans Saints
To hold fra AFC West i form af Kansas City Chiefs og Los Angeles Chargers
To hold fra NFC East i form af Dallas Cowboys og New York Giants
Og derudover Arizona Cardinals og Cincinnati Bengals

Hvem kommer Panthers ikke til at møde på Allianz Arena?

Ifølge lokale aviser er det mest naturligt, at Panthers skal møde et andet NFC-hold i München. Det eliminerer foreløbigt Chargers og Bengals, og så er der Chiefs – dem vender vi tilbage til.

Det er ret sjældent, at NFL lægger divisionskampe på denne side af Atlanten. Det er faktisk kun sket fire gange, siden NFL begyndte at spille fast i Europa i 2007. Dermed er Bucs, Falcons og Saints formodentlig udelukket.

Så det efterlader i princippet kun:
Dallas Cowboys, New York Giants og Arizona Cardinals

Cowboys har kun spillet oversøisk én gang, og det var helt tilbage i 2014, hvor de slog Jaguars 31-14 på Wembley. Det er faktisk kun Steelers, som har holdt en længere pause fra Europa, da de senest var på Wembley i 2013.

Det kunne betyde, at Cowboys ville blive tvunget til at krydse Atlanten, men det er mere sandsynligt, at ligaen vil have dem til at blive i USA og spille mod Panthers på Bank of America stadium, hvor de som Amerikas måske mest populære hold på tværs af statsgrænser kommer til at sørge for fuldt hus.

Kommer Cardinals og Hjalte Froholdt til München?

Det efterlader os med Giants og Cardinals. Førstnævnte spillede så sent som for to år siden i Tottenham mod Green Bay Packers, så dem kan vi nok også strege fra listen.

Dermed er der kun Cardinals tilbage. Det ville være fantastisk at få dem med Hjalte Froholdt til München, og det ville også blive en kamp mellem to af de mindste quarterbacks i NFL, der begge er valgt med pick nr. 1, når Bryce Young og Kyler Murray skulle krydse klinger.

Og så er der Chiefs. Ja, de spillede så sent som sidste sæson i Frankfurt, og det ville være lidt overraskende, hvis de to år i træk skulle tage turen over Atlanten, men NFL kom måske allerede for to år siden til at afsløre, at Chiefs skal spille i München.

Så umiddelbart virker en kamp mod Cardinals på Allianz Arena i oktober som det mest sandsynlige eller måske Chiefs.

Uanset hvem det bliver, så kan du allerede nu reservere din billet til Panthers-kampen i München. Besøg vores rejsepartner footballtravel.dk nu eller ring til dem på 72108303.

Bestil din NFL-rejse til Tyskland allerede nu

Kampene i Tyskland er vanvittigt populære. Derfor er det også næsten umuligt at få billetter, men vi gør alt, hvad vi kan, for at skaffe så mange som muligt til de danske NFL-fans.

Vi du være sikker på at komme først i køen til billetter til kampen i Tyskland eller de tre kampe i London, så skriv dig op til Football Travels NFL nyhedsbrev.

Hold øje med Gul Klud og vores rejsepartner footballtravel.dk/nfl for mere info om kamp, billetter og pakkerejser.

NFL i London 2024: Læs mere om kampene her
NFL i München 2024: Læs mere om kampen her
NFL-rejser til USA 2024: Læs mere om rejserne