Ejeren af Indianapolis Colts har store planer for holdet i den kommende tid. Han vil vinde tre Super Bowls i træk med holdet.

Selvtilliden fejler ikke noget hos Jim Irsay, der ejer Indianapolis Colts, han vil ikke blot vinde en Super Bowl med Colts, nej han vil vinde tre i træk. Det siger ejeren selv i et interview med Zak Keefer fra Indianapolis Star. Den stærke udmelding kommer i en længere samtale, hvor ejeren også berører, hvor langt holdet er nået de seneste år.

For to år siden var der “mange søvnløse nætte” hos ledelsen hos Colts. Andrew Luck var på vej tilbage fra en skulderskade, der ville holde ham ude i en skrækkelig lang periode set fra holdets synspunkt. Der var stor tvivl om holdets absolutte stjernespiller, nogensinde ville komme tilbage.

Det gjorde Luck dog i sidste ende, og sammen med holdet nye cheftræner Frank Reich, førte han holdet til slutspillet efter en flot sæson. Nu ser det hele mere lyst ud for traditionsklubben. Cheftræneren har allerede udtalt, at der fremover vil være store forventninger til holdets. Den udtalelse er en mere mild version af Irsays fremtidsdrømme.

“I ved allerede, jeg vil ufortrødent sige, at jeg gerne vil vinde tre (Super Bowls red.”) i træk. Hvor svært er det? Jeg mener, det er pissesvært bare at vinde én.”

Irsay ved hvad han snakker om. Han har ejet holdet siden 1997, og dermed var han ejer i hele Peyton Mannings karriere. Manning, en af de bedste spillere i ligaens historie, formåede kun at vinde en enkelt Super Bowl som quarterback for Colts. Håbet er, at Andrew Luck, et af de største quaterbacktalenter i dette årtusinde, overgår det antal betydeligt.