Indianapolis Colts må undvære deres startende safety Malik Hooker resten af sæsonen. Hooker rev sin akillessene over i søndagens kamp mod Minnesota Vikings.

Selvom Indianapolis Colts fik sæsonens første sejr, da holdet slog Indianapolis Colts med 28-11, så blev det ikke uden en pris på skadesfronten.

Holdets startende safety Malik Hooker rev sin akillessene over i løbet af kampen, og han er dermed skadet resten af sæsonen. Hooker skal nu håbe at blive klar til næste års sæsonstart.

Skaden betyder formentlig ikke kun, at Hookers sæson er slut, men det kunne også meget vel være det sidste, vi har set til Hooker i Colts-trøjen. Førsterundevalget fra 2017 har kontraktudløb efter sæsonen, da Colts valgte ikke at benytte deres klausul på at lægge et femte år på kontrakten.

Hooker var anset som et stort talent ud af college, men allerede i sin rookie sæson blev han ramt af et overrevet korsbånd, og skader har desværre præget Hookers karriere.

Uden Hooker forventes det, at Tavon Wilson, George Odum og måske især rookie Julian Blackmon vil få større roller. Blackmon blev valgt i fjerde runde af årets draft og var på længere sigt set som en oplagt afløser til Hooker.