23-årige Kenny Moore har ekstra grund til at smile bredt i disse dage. Slotcornerbacken har fået en fireårig kontraktforlængelse, der gør ham til en af ligaens bedst betalte slotcornerbacks.

Indianapolis Colts er i gang med at bygge et nyt ungt forsvar op, og en af de unge spillere, der har grebet chancen er cornerback Kenny Moore. Den vævre cornerback har bidt sig fast som holdets slotcornerback, hvor han har udviklet sig til en af ligaens bedste.

Den 23-årige Moore er nu blevet belønnet for det fine spil og har fået en fireårig kontraktforlængelse, der sender ham under kontrakt frem til og med 2023-sæsonen. NFL Networks Ian Rapoport meddeler, at Moore bliver en af ligaens bedst betalte slotcornerbacks, men de endelige økonomiske rammer er endnu ikke kendte.

Kenny Moore blev ikke draftet i 2017, da han havde færdiggjort sin collegekarriere på det lille college Valdosta State. Efter draften skrev han under med New England Patriots, men kom ikke på 53-mands holdet efter pre season.

I stedet samlede Colts ham op, og langsomt kæmpede han sig til mere og mere spilletid i 2017. I 2018 var han fast starter på holdet, og her beviste han sit værd specielt som slotcornerback.